Kvällens meny 249-299 kr

Från klockan 16 måndag till lördag under högsäsong dukar vi upp vårt stora buffébord i restaurangen med sallader, bröd och övriga tillbehör. Menyn kan växla men här får du en känsla av kökets intentioner.
Pris  för kvällens meny är 249–299 kronor per person (halva priset för barn upp till 12 år)

Ett urval av vad du kan finna på vårt buffébord

Sallad med gulbeta- och rotselleri
Sockerstekta morötter på grön bädd
Grillade marinerade grönsaker
Marinerad pak choi
Couscoussallad med fetaost och soltorkade tomater
Bulgursallad med örter och citrus
Tomatsallad
Inlagda oliver
Pesto
Fetaoströra
Focaccia

Till detta beställer du valfri rätt à la carte

(ingår i priset ovan)

Rökta räkor med aïoli
Smörstekt seijrygg på potatis- och purjolöksbotten
Kycklingrullader med tomatconcassé
Grillade långbakade revbensspjäll med kvällens salsa
Entrecôte med husets bea (+ 50 kronor)
Pulled oumph chili
Persilje- och solrosfröpanerad haloumi

Side orders/extras

Pommes frites di Parmigiano  35 kr
Enbart salladsbuffén  149 kr
Rökta räkor som förrätt  120 kr

Dessert

Chokladglass från Tobago Estate  75 kr
Cioccolate brutale (laktos- och glutenfri)  65 kr
Pannacotta med färska bär  75 kr
Vaniljglass med säsongens bär/frukt  55 kr
Pralin från Ölandschoklad med apelsin- och citronfilé  40 kr
Vin Santo 6 cl med mandelskorpor  99 kr

PS: Vi lagar all mat med laktosfria mejerivaror och använder ekologiska produkter så långt det går.

Boka gärna BORD