CARL TRIBERG

Köksmästare / Chef

”Med nica restaurant vill jag skapa både den perfekta sommarkrogen och en restaurang som lockar även under resten av året. Gastronomi har alltid varit mitt stora intresse. Jag samlar ständigt inspiration och vill tillsammans med Annica och vårt köksteam bjuda på mat med influenser från hela världen – i kombination med Ölands fantastiska råvaror.”

”With nica my aim is to offer both the perfect summertime inn and a restaurant to tempt the appetite all year round. Gastronomy has been my passion since childhood. I am constantly collecting ideas and inspiration. Together with Annica and our team in the kitchen we offer food with influences from across the world while at the same time based on the fantastic fresh local produce from the island.”

ANNICA TRIBERG

Restaurangchef / Restaurant manager

Jag är uppvuxen i ett restaurangkök och har som journalist och författare skrivit mycket om mat, vin och livets guldkant. Familjen har drivit pensionat, B&B och ett litet guesthouse i Karibien. På nica vill jag tillsammans med Carl och vår servispersonal samla alla erfarenheterna och skapa en plats som man vill återvända till – året om.”

”I spent a lot of my childhood days in a restaurant kitchen, as my parents had a guesthouse. Food has remained a passion. As a journalist and writer I have written extensively on food, wine and other good things in life, both in Sweden and abroad. I have continued the family tradition by running both a B&B in Sweden and a small guesthouse in the Caribbean. Together with Carl and our staff our aim at nica is to create a space and a kitchen that you want to return to – year round ”